Majlis Daerah Hulu Selangor (MDHS)

Majlis Daerah Hulu Selangor (MDHS) mempelawa seluruh warga malaysia  yang berkelayakan  dan berumur tidak kurang dari 18 tahun  untuk mengisi kekosongan jawatan bagi kumpulan pengurusan dan profesional serta kumpulan pelaksana di MDHS.
 
Kaedah Permohonan:
1.     Semua permohonan jawatan kosong MDHS WAJIB menggunakan Sistem Permohonan Jawatan Secara Online dengan melayari laman web MDHS: http://www.mdhs.gov.my/ejawatan . Borang permohonan online akan disediakan mulai  5 Mei 2014 – 23 Mei 2014;
2.     Pemohon-pemohon yang tidak menggunakan permohonan jawatan secara online tidak akan dipertimbangkan;
3.     Syarat-syarat lantikan boleh didapati melalui laman web MDHS: http://www.mdhs.gov.my, ruangan pengumuman jawatan kosong, klik maklumat lanjut serta klik di sini.
 
4.     Calon dinasihatkan untuk membaca kaedah pengisian semasa mengisi borang permohonan jawatan online. Kegagalan mengisi borang dengan lengkap boleh menyebabkan permohonan calonditolak. Sila klik di sinuntuk kaedah pengisian.
 
5.     Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk menjalani ujian saringan atau temuduga.
 
6.     Pemohon  yang  tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari  tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
 
7.     Pemohon  yang  tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari  tarikh temudugahendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.
 
8.     Tarikh Tutup Permohonan Melalui Sistem Permohonan Jawatan Secara Online Mestilah Tidak Lewat Dari 23 Mei 2014 sebelum / pada jam 5.00 petang.

TARAF JAWATAN: Tetap / Sambilan

PENGISIAN  JAWATAN KOSONG
BIL
NAMA JAWATAN
GRED
KEKOSONGAN
TARAF JAWATAN
1
W27
1
TETAP
2
W17
1
TETAP
3
H11
1
TETAP
4
H11
5
SAMBILAN
5
FT17
1
SAMBILAN
6
N17
10
SAMBILAN

Sila klik nama jawatan untuk menyemak syarat-syarat lantikan

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Followers